Please, make sure that you read our Forum Guidelines.

You can use any username that you like when you join duome forum, yet it's better if you use your existing Duolingo username to unlock some extra features and avoid confusion while troubleshooting; in any case it's advised that you choose a different password for the forum.
~ Duome Team

❗👿 Cheaters 👿❗

Podforum: Nowości i powiadomienia · Sprawy techniczne · Osiągnięcia · O wszystkim i o niczym
Uczę się...... Angielski

Moderator: Stasia

Pyszny Piekny
Poland

❗👿 Cheaters 👿❗

Post by Pyszny Piekny »

31 Marca 2024; 17:50
Użytkownik: ***********
5000 XP - 15 min 🤔 ..... 😎👌
Video: Yes

Mędzie społecznie wskakiwały punkty co: 4s, 12s, 17s, co chwilę.
Po 20 XP, 40 XP, 80 XP.
W 60s = 300 XP

Zgłosiłem go z "inne powody", ale na tym koniec, bo Duolingo nie pokazuje więcej opcji.
Chciałbym wiedzieć gdzie mogę wysłać nagranie.
Ukradł mi moje pierwsze miejsce w Lidze Diamentowej a należy się mnie.

[mod: usunięty identifikator użytkownika. Regulamin duome nie zezwala na publikowanie imion / identikatorów]

Stasia
Poland

Re: ❗👿 Cheaters 👿❗

Post by Stasia »

Witaj,

To forum nie jest bezpośrednio połączone z Duolingo, więc jeśli uwiera Cię to aż tak bardzo, musisz pisać bezpośrednio do nich. Wygląda na to, że już zgłosiłeś nadużycie, ale możesz też spróbować pisać na ich email: Plus_support@duolingo.com

Native: :poland:; Fluent: :es:, :us:; Getting there: Image; Intermediate: :fr:; Beginner: Image, :ukraine:

Pyszny Piekny
Poland

Re: ❗👿 Cheaters 👿❗

Post by Pyszny Piekny »

Nie wiedziałem. Dziękuję. 🙂
Zazwyczaj nie jestem tak małostkowy, ale w zasadzie Duolingo to jedyna "gra", w którą gram. Bio życie, bo czas.
I mimo uczenia jakiś ideologii i politycznej poprawności 😵, to lubiłem je robić.
A od tego wydarzenia, 😒 wogóle nie mam ochoty😔 to tylko punkty od Sowy w grze...
Ale dawały poczucie wymiernego postępu, osiągnięcia, zdrowa konkurencja jest zdrowa.
Było fajnie.
Już nie jest fajnie. 😥

Post Reply

Return to “Mówię po polsku”