Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

Vi är tillsammans om detta.

Jag lär mig svenska - New posts - Unread posts - My own posts
Till diskussioner på svenska / To Discussion in English - I learn Swedish


Moderator: Basler Biker

User avatar
SansEspoir
Norway

Vi är tillsammans om detta.

Post by SansEspoir »

Vi är tillsammans om detta.

Vi är ett globalt samhälle som är tillgänglig för alla, och vi vill att detta forum ska vara en plats där vi alla kan ha kul med att lära oss tillsammans.
Nyfikenhet, ifrågasättande och kulturell förståelse är saker vi uppskattar.

Snabbversion: Bete dig trevligt och var smart.

För din egen säkerhet:

Image Var noga med att inte dela privat information som kan missbrukas, även i privata meddelanden. Detta inkluderar information om din nuvarande fysiska adress eller eventuell kontaktinformation (hemadress, skola, arbete, telefonnummer, e-postadresser, etc...), och alla andra unika identitetsuppgifter, såväl som ålder.

Image Skydda din integritet och ditt lösenord. Om du delar för mycket privat information kan det påverka både din och andra användares säkerhet och det kan få konsekvenser för ditt medlemskap här, enligt användarvillkoren för duome.

Image Att använda ett smeknamn eller alias kan vara ett smart drag för att skydda din integritet... Och det är kul också.

Image Att klicka på okända länkar kan vara riskabelt. Om du gör det kan du få virus eller annan skadlig programvara. Om du håller muspekaren över länken innan du klickar, kommer den att visa vart länken tar dig.

Image Duome.eu är en volontär gemenskap som inte ber om pengar. Så ingen delning av finansiell information och ingen värvning.

Image Anta inte att du känner samma person i verkligheten och online. Människor kan maskera sig själva och låtsas vara någon annan på nätet. Om du känner någon här i verkligheten, nämn inget om dem som de inte redan har valt att dela med sig av på detta forum.

Image Om du känner dig osäker på grund av någons beteende, eller tycker att andra beter sig på ett olämpligt sätt här på duome.eu, använd då rapportera-knappen ovanför inlägget, eller kontakta en moderator.

Och nu är det dags för fest och fortsätta med att läras.
Insieme - Tillsammans

DuoMe Profile
Legendary vs Golden:
Norwegian:
101 of 159. Swedish: 15 of 55. Danish: 39 of 40. Italian: 3 of 51. Undeserved. German: 1/25 of 131 paused

User avatar
SansEspoir
Norway

Re: Vi är tillsammans om detta.

Post by SansEspoir »

Kom ihåg, att vi alla är i detta tillsammans. Vårt beteende påverkar varandra, och hur vi beter oss avgör om detta kommer lyckas eller inte.

DuoMe Profile
Legendary vs Golden:
Norwegian:
101 of 159. Swedish: 15 of 55. Danish: 39 of 40. Italian: 3 of 51. Undeserved. German: 1/25 of 131 paused

Post Reply

Return to “Svenska / Swedish”