Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

duome в Україні

Підфорум: Обговорення
Я вивчаю: Англійську

Moderator: HeyMarlana

Enzfj2
Ukraine

duome в Україні

Post by Enzfj2 »

Маю здогади щодо того, чому так мало користувачів в україномовному сегменті форуму.
Нещодавно я побував в Україні і виявив, що duome недоступний, принаймні через багатьох провайдерів, включно з мобільним Vodafone'ом, так само як всі сайти з російським корінням, навіть не .ru, наприклад livejournal.com (що був куплений росіянами досить давно).
При спробі відкрити duome Firefox показує, що звертається до yandex або чогось подібного, надовго зависає і врешті-решт видає помилку "сервер недоступний". Більш того, навіть деякі українські сайти ведуть себе подібним чином, хоча і не у всіх провайдерів — ймовірно, розробники використовували бібліотеки або інші ресурси російського походження, при чому деякі провайдери блокують лише прямі посилання на .ru, а інші — будь які, включно з вкладеними (чи як воно фахово називається).

ultimatequestion

Re: duome в Україні

Post by ultimatequestion »

сайт на російському хостингу

"That's boring, girls!" © Ilf and Petrov. The Twelve Chairs

Post Reply

Return to “Я розмовляю українською”