Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

Aquí remem tots junts!

Moderator: MatOzone

User avatar
dakanga

Aquí remem tots junts!

Post by dakanga »

Aquí remem tots junts!

Som una comunitat global accessible per a TOTHOM i treballem per fer d'aquest fòrum un lloc on tots ens puguem divertir aprenent.

Celebrem i encoratgem la curiositat, les preguntes i la comprensió cultural.

En resum: Participa-hi amb alegria, i sigues intel·ligent.

Per la teva seguretat:

Image Ves amb compte de no publicar cap informació privada de la que es pugui fer un ús indegut. Això inclou qualsevol informació de contacte personal (adreça de casa, escola, feina, números de telèfon, adreces de correu electrònic, etc...), i qualsevol altra dada d'identitat única, així com l'edat.

Image Protegeix la teva privadesa i la teva contrasenya. Compartir massa coses pot afectar els teus privilegis a aquest lloc per protegir-te a tu i als demés (segons els termes de duome.eu).

Image Tenir un àlies pot ser un moviment intel·ligent per ajudar a protegir la teva privadesa... i també pot ser divertit!

Image Fer clic a enllaços desconeguts pot ser arriscat. Si ho fas, pots acabar amb programari maliciós o amb d'altres errors desagradables. Passant el cursor per sobre dels enllaços abans de fer-hi clic, se't mostrarà l'adreça web on et porta.

Image Duome.eu és una comunitat de voluntaris que no demana diners. Per tant, no comparteixis informació financera ni la sol·licitis.

Image No assumeixis que coneixes la mateixa persona a la vida real i a internet. La gent pot fer-se passar per altres persones en línia. Si coneixes algú aquí i també a la vida real, no mencionis res d'ell, que no hagi decidit compartir en aquest lloc web.

Image Si no et sents segur degut al comportament d'algú o creus que algú està actuant de manera insegura a Duome.eu, fes servir el botó ❕ que hi ha a sobre de la publicació o contacta amb un moderador.

Ara és el moment de passar-ho bé, i de continuar la teva aventura d'aprenentatge

Insieme - Junts

Insieme - together


agraïment especial a @Corinnebelle , @dakanga , @Jacko079 , i @MatOzone
amb @Basler Biker and @HeyMarlana

i amb un agraïment especial per la traducció de: @MatOzone

my pronouns : they / them / their. Give a smile, it is free yet is of great value. Darujte úsměv.

Return to “Parlo català”