Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

DuoBooster - Výsledková listina druhé sezóny (2022) - Vyhlášení vítězů

User avatar
DaliborNovy
Czech Republic

DuoBooster - Výsledková listina druhé sezóny (2022) - Vyhlášení vítězů

Post by DaliborNovy »

Druhá úžasná sezóna soutěže v lovu alternativ je za námi. Sláva vítězům, sláva poraženým 😊 , velká gratulace všem! Každý úlovek přispěl ke vzniku nebojím se říci celosvětově nejlepšího volně dostupného systému na výuku angličtiny z češtiny. Díky všem, dosažené výsledky jsou opravdu skvělé, násobně přesáhly mé očekávání. Speciální poděkování a gratulace patří Dominiku Dvorskému a Karlinso . Odvedli obrovský kus práce a dosáhli opravdu nadlidských výkonů. Máme prakticky hotovo, chybějící kombinace postupně doplní server. Občasné úlovky s novými slovíčky nebo slovosledem ale určitě potěší. Aktuální průběžnou tabulku od začátku 2023 najdete vždy na http://www.kovosluzba.cz/duobooster.html (úplně dole). Naopak, ve vrchní části hned pod základním popisem budou navždy uchované Výsledkové listiny obou úžasných sezón naší soutěže.

Konečné pořadí všech účastníků soutěže o alternativy 2022

V celkovém pořadí se mezi prvními pěti umístili:

  1. Dominik Dvorsky

  2. karlinso

  3. Server

  4. The King

  5. Mady

V denním rekordu se mezi prvními pěti umístili:

  1. DominikDvorsky

  2. karlinso

  3. Server

  4. The King

  5. LukasBlech

V pilnosti se mezi prvními pěti umístili:

  1. karlinso

  2. Mady

  3. The King

  4. Server

  5. Mentoska


Borec Dominik Dvorsky, karlinso, The King i Server již mají přístup ke všem prémiovým funkcím.

Borec Mady obdrží přístup ke třetí prémiové funkci.

Borec Mentoska obdrží přístup ke druhé prémiové funkci.

Borec LukasBlech obdrží přístup k jedné prémiové funkci.

Přihlaste se prosím o svou výhru na Skype dalibor.novy .


Jsou to ale krásná čísla na vrchních příčkách žebříčků, zůstanou v této historické listině navěky a budou se jimi kochat i další generace 😊

Image

Image

(Klikněte na obrázek pro zvětšení a potom se vrátíte v prohlížeči šipkou "Zpět")

Aktuálně máme v databázi 131381 anglických alternativ, což je cílový (odhadovaný) počet. Je to ale včetně "číslicových" alternativ, takže jich ještě pár tisíc určitě přibude.


Nelekněte se, server brzy odstraní staré záznamy o skóre - při spuštění Boosteru bude možná pár minut mazat záznamy. Obě sezóny naší úžasné soutěže ale zůstanou navždy zaznamenané v úvodním příspěvku na http://www.kovosluzba.cz/duobooster.html .

Native: 🇨🇿ㅤ Learning: 🇺🇸 🇫🇷DuomeDuolingoDuoBooster

User avatar
DaliborNovy
Czech Republic

Re: DuoBooster - Výsledková listina druhé sezóny (2022) - Vyhlášení vítězů

Post by DaliborNovy »

Byla uvolněna nová verze DuoBoosteru, která činí Duolingo opět použitelným. Řeší veškeré poslední změny na straně duolinga, včetně banky slov. Oklikává slova automaticky. Jak můžete, volte "OBTÍŽNĚJŠÍ CVIČENÍ" / "MAKE HARDER" a také "POUŽÍT KLÁVESNICI" / "USE KEYBOARD". Nemáte-li v reverzním kurzu tuto možnost, po vyslovení jakékoliv správné alternativy Booster okliká slova sám. Tato verze také plně podporuje https://duome.eu/YourUsername/progress se stromem dovedností jako výchozí stránku pro studium. Dále je zde podpora Legendary / Challenge lekcí, které jsou obtížnější a na rozdíl od hada (New Path) se v nich nikdy neopakuje stejná lekce a obsahují veškerý původní obsah obou kurzů (New Path pouze polovinu). Můžete je spouštět hlasem, např: "Navigate to Legendary unit 20" nebo "Navigate to the next Legendary unit" apod. a nebo kliknutím na odkaz v okně programu. Verze má novou adresářovou strukturu - použijte složku podle vaší verze Windows. Soubor DuoBooster.exe je Chrome verze, soubor DuoBoosterFox.exe je Firefox. Přeji příjemné učení!

Native: 🇨🇿ㅤ Learning: 🇺🇸 🇫🇷DuomeDuolingoDuoBooster

Post Reply

Return to “Učím se anglicky”