Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

Dala by se získat zdrojová data původního kurzu na Duolingu?

User avatar
Gentianopsis
Czech Republic

Dala by se získat zdrojová data původního kurzu na Duolingu?

Post by Gentianopsis »

Procházím si znovu kurz Angličtiny z češtiny, který jsem ještě před změnou na hada dotáhla na L6 - legendární úroveň, na https://www-internal.duolingo.com/learn , ale přestože "strom" vidím pořád stejný, neustále dostávám otázky na jednotlivá slovíčka, párování slovíček a jiné věty, než jsem měla v původním kurzu = obsah kurzu se změnil a jiné jsou i hlasy a obrázky. Nerozumím počítačům ani právním věcem. Nějak tuším, že práva na ty věty a slovíčka v kurzu Duolinga, které udělal český tým, má Duolingo. Když ale teď ty věty a slovíčka (včetně obrázků) jsou značně jiné než byla v kurzu před rokem, dal by se od českého týmu získat kompletní obsah kurzu před změnou a udělat někde funkční staré jako-Duolingo, na které byl postavený DuoBooster od [mention]DaliborNovy[/mention], případně ještě s úpravami typu volba otázek (překlad z-do, poslech, mluvení)?

User avatar
DaliborNovy
Czech Republic

Re: Dala by se získat zdrojová data původního kurzu na Duolingu?

Post by DaliborNovy »

:-) Dalo by se to udělat s využitím databáze DuoBoosteru, ale nejsou lidi :-) a také trochu chybí motivace. Možná by bylo lepší, aby uživatelé s plus důrazně žádali možnost uživatelského vypnutí těchto stupidních slovíčkových úloh (netýká se to hada, jsou i na https://www-internal.duolingo.com/ , ale jen u testovací skupiny uživatelů).

Původní tým dobrovolníků oba kurzy prý zazálohoval, možná něco plánují oni. Komunikovat s nimi lze na Discord , konkrétně asi nejlépe kontaktovat nueby . Ke starému kurzu angličtiny z češtiny nemají příliš vřelý vztah, pravda, potřebuje přepracování a doplnění. Stejně ale nepředpokládám, že se jim bude chtít databázi uvolnit.

Native: 🇨🇿ㅤ Learning: 🇺🇸 🇫🇷DuomeDuolingoDuoBooster

Post Reply

Return to “Učím se anglicky”