Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

Verhalen nu beschikbaar

Moderator: Basler Biker

User avatar
SweNedGuy
Belgium

Verhalen nu beschikbaar

Post by SweNedGuy »

Voor Duolingo cursussen vanuit het Nederlands is Duits de eerste waarvoor ook verhalen werden toegevoegd.

Duolingo heeft het aangeboden pakket van verhalen gestandaardiseerd. De verhalen die in de cursussen Duits aangeboden worden, hebben dus dezelfde audio. Het zijn inhoudelijk ook dezelfde verhalen die je in de andere cursussen (vanuit het engels) vindt. Om de pakketten voor vereschillende talen beschikbaar te maken, moeten dus alleen de multiple-choice vragen en de opgaven voor elke vraag vertaald worden naar de instructietaal.

Duolingo had er beter aan gedaan om de verhalen onafhankelijk te maken van de instructietaal en dus enkel de studietaal te hanterern. Vertaal-vragen zijn in alle cursussen overvloedig beschikbaar, dus is het niet nodig om voor de verhalen ons nog meer van hetzelfde door het strot te rammen. Een "immersie experiment" met vragen en antwoorden in de studietaal zou een betere aanpak geweest zijn. Dat kon de verhalen meteen ook 'plug and play' maken, onafhankelijk van de instructietaal.

Speaking :netherlands: :fr: :uk: :es: Learning :de:(B2-) :it:(B1) Image :sweden: :portugal: Image (A)

Return to “Duits”