Dear anyone,
Your duolingo forum registration isn't automaticaly transferred to duome forum so in order to join duome forums you need to register with your existing or any other username and email; in any case it's advised that you choose a new password for the forum.
~ Duome Team

Změna avatara na fotku

MirkaZiglerova
Czech Republic

Změna avatara na fotku

Post by MirkaZiglerova »

Ahoj všem, umíte prosím změnit na profilu avatara na fotku? Můžete mi poradit? :idea: Děkuji. Mirka :)

DaliborNovy
Czech Republic

Re: Změna avatara na fotku

Post by DaliborNovy »

Bohužel, zpět na fotku to nejde.

Native: 🇨🇿ㅤ Learning: 🇺🇸 🇫🇷DuomeDuolingoDuoBooster

ladavala
Czech Republic

Post by ladavala »

Ode dneška jsou zrušeny všechny fotky u všech profilů údajně kvůli ochraně osobních údajů. Je to prý také prostředek, jak zabránit uživatelům zveřejňovat osobní identifikační údaje.

Gentianopsis
Czech Republic

Post by Gentianopsis »

MirkaZiglerova wrote: Sun Aug 18, 2024 7:30 am

Ahoj všem, umíte prosím změnit na profilu avatara na fotku? Můžete mi poradit? :idea: Děkuji. Mirka :)

V angličtině je vcelku živá diskuze na stejné téma tady: viewtopic.php?t=14735-i-fell-for-the-cr ... my-picture Bohužel další úspěšný downgrade Duolinga, mně také ukradli můj obrázek. :-(

ladavala
Czech Republic

Post by ladavala »

Dalším a asi opravdovým důvodem odstranění fotek je velká náročnost na moderátory se schvalováním velkého množství fotek a odstraňováním nevhodných avatarů. Zabírá to spoustu času. S obrázky byl nejspíš problém v jejich nepřetržitém moderování.

Post Reply

Return to “Mluvím česky”